Vedati u jep premtimin e madh banorëve: Nëse do jem fitues do të ju dërgoj në Turqi për 5 ditë

 Vedati u jep premtimin e madh banorëve: Nëse do jem fitues do të ju dërgoj në Turqi për 5 ditë

 Gjatë ditës së sotme ka pasur diskutime të shumta nga banorët dhe ish-banorët e “BBVK”.

Pikërisht sot kanë vendosur të flasin edhe se çka do të bënin nëse do ta fitonin çmimin e madh.

Ishte Vedati ai i cili bëri një premtim banorëve.

Ai tha se nëse do ta fiton çmimin do t’i dërgoj banorët në Turqi për 5 ditë.

Më poshtë video e plotë./Indeksonline/

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *