Lajme

Juliana thotë fëmijët e sotit dallojnë shumë nga koha kur

Mbresa, Juliana dhe Stresi kanë diskutuar se sa ndryshojnë fëmijët e kohëve të sotme në krahasim me para disa viteve. Juliana ka thënë se nipërit

Read More
Lajme

“Mos mu bo politikan këtu, ty po të pyes”, Juliana

Juliana ka debatuar me Brunon për sjelljet që Mbresa ka ndaj ti. Ajo i ka thënë këngëtarit se disa herë Mbresa e ka korrigjuar atë.


Read More
Lajme

Shqiptarja që u vrα me dy fëmijët nga burri i

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Nju Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ku një punonjës policie ka vrarë gruan e tij shqiptare dhe 2 djemtë e tyre. Ngjarja ka ndodhur më 31 Dhjetor 2023 në banesën e çiftit. “The Guardian” raporton se

read more
Lajme

Juliana thotë fëmijët e sotit dallojnë shumë nga koha kur

Mbresa, Juliana dhe Stresi kanë diskutuar se sa ndryshojnë fëmijët e kohëve të sotme në krahasim me para disa viteve. Juliana ka thënë se nipërit

Read More
Lajme

“Mos mu bo politikan këtu, ty po të pyes”, Juliana

Juliana ka debatuar me Brunon për sjelljet që Mbresa ka ndaj ti. Ajo i ka thënë këngëtarit se disa herë Mbresa e ka korrigjuar atë.

Read More

Traveler & Blogger

The same systems we built to handle peaks like the Cyber Monday online.

Subscribe & Follow

recent posts