Sipas publikut deri më tani, ky është fituesi i Big Brother Vip Kosova (FOTO)

 Sipas publikut deri më tani, ky është fituesi i Big Brother Vip Kosova (FOTO)

Sipas një sondazhi të Klan Kosovës prej 5 finalistëve: Artani, Juliana, Mbresa, Stresi dhe Vedati.

Banori më i votuari deri më tani është Vedati me 40% apo 25.531 vota.

Pastaj është Artani me 29% apo 17.740 vota.

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *