A thua prej kujt pranoi buqetë me lule Melinda Ademi

 A thua prej kujt pranoi buqetë me lule Melinda Ademi

Melinda Ademi rep-artistja e njohur shqiptare, në rrjetin e saj Instagram ka postuar foto me lule në duar dhe me mbi shkrim “Somebody loves me” “dikush më do mua”, por që nuk ka treguar se prej kujt janë lulet.

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *