Qendra më e madhe në vend Prishtina Mall, me dhomë të veçantë për lutje

 Qendra më e madhe në vend Prishtina Mall, me dhomë të veçantë për lutje

Prishtina Mall është qendra më e madhe tregtare në vend. Të enjten me 09 mars hapi dyert për mijra vizitorë.

Prishtina Mall siguron që klinetët të ndihen të sigurt, të veçantë dhe unik.

Prishtina Mall ka siguruar edhe dhoma të veçanta për besimtarët e fesë Islame dhe religjioneve të tjera, duke u siguruar atyre një vend për të bërë lutjet e tyre.

Prishtina Mall ka një hapsirë të gjerë me 240.000m2, ku përfshihen hapsita të ndryshme për të kaluar kohë me familje e me shoqërinë.

Në Prishtina Mall ka haprisa argëtuese, hapsira për lojra, amfiteatro dhe zona të tjera për evente të ndryshme.

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *