Kishte rënë në lum, policia e Prizrenit shpëton një qytetar nga mbytja

 Kishte rënë në lum, policia e Prizrenit shpëton një qytetar nga mbytja

Policia e Kosovës në Prizren, gjatë patrullimit kishin vërejtur se në lum është një person.

Të njëjtit kanë ndërhyrë menjëherë dhe kanë arrit ta largojnë dhe shpëtojnë viktimën mashkull kosovar nga aty, si dhe e kanë dërguar për tretman mjekësor.

Viktima pas tretmanit mjekësor është dërguar në Spitalin e Psikiatrisë për trajtim të mëtutjeshëm pasi që i njëjti kishte probleme psikike./IndeksOnline/

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *