Xhuli iu kërkon bashkim të forcave Stresit dhe Mbresës kundër Vedatit, merr shembull ShBA-në me vendet tjera kundër Rusisë

 Xhuli iu kërkon bashkim të forcave Stresit dhe Mbresës kundër Vedatit, merr shembull ShBA-në me vendet tjera kundër Rusisë

Xhuliana ka kërkuar nga Stresi dhe Mbresa që t’i bashkojnë forcat kundër Vedatit.

Duke e bërë këtë kërkesë, ajo e ka krahasuar situatën aty brenda me luftën e Rusisë, duke marrë shembull ShBA-në me vendet tjera kundër saj.

“Kina, Amerika, Gjermania dhe Anglia i bënë bashkë forcat për ta luftuar Rusinë, po e marr si shembull dhe në fund Rusia nuk ka guxuar ta bëjë atë që deshi ta bëjë, bombën atomike. Të njëjtën gjë mundemi ta bëjmë edhe ne”, është shprehur Xhuli.

Ndërkaq, Mbresa dhe Stresi nuk e kanë pranuar një gjë të tillë, duke thënë se ky bashkim është vetëm për t’i ndihmuar Xhulit dhe nuk i shërben askujt tjetër.IndeksOnline/

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *