“Mos mu bo politikan këtu, ty po të pyes”, Juliana debaton për Mbresën me Brunon (VIDEO)

 “Mos mu bo politikan këtu, ty po të pyes”, Juliana debaton për Mbresën me Brunon (VIDEO)

Juliana ka debatuar me Brunon për sjelljet që Mbresa ka ndaj ti.

Ajo i ka thënë këngëtarit se disa herë Mbresa e ka korrigjuar atë.

“Mos e bëj shumë naivitetin se tani bie që nuk je i shkathët. Shpesh herë kur ajo të korrigjon ti vetëm qëndron. Ajo të ka korrigjuar që në ditën e parë që ke hyrë, nëse je naiv është diçka tjetër, apo nuk ta rrok është tjetër”.

“Ajo tallet me ty dhe ti nuk i thua asgjë, dua të di a je vërtetë naiv, apo nuk do ti kuptosh? Unë ty po të pyes mos mu bo politikan këtu, aje vërtetë naiv, seriozisht e kam”, ka thënë Juliana.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV./KlanKosova/

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *