Getta Beqa nderohet me mirënjohje nga Rektori i UP-së

 Getta Beqa nderohet me mirënjohje nga Rektori i UP-së

Sot për nderë të ditës së gruas rektori i UP-së Prof. Dr. Qerim Qerimi nderoi me mirënjohje kampionen e fitnesit Getta Beqa.

Shkrimi i saj në rrjetin e saj Facebook:

“E privilegjuar në këtë ditë festive me Profesoreshat e Universitetit të Prishtinës.

Të nderohemi me mirënjohje nga Rektori Prof. Dr. Qerim Qerimi.

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, kisha kënaqësin të jem pranë Presidentes Republikës së 🇽🇰, Dr. Vjosa Osmani, Kryetarit të Prishtinës Përparim Rama dhe shumë femrave të zonjat që kanë dhënë kontribut për vendin tonë.”

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *