Juliana, Atdheut: Ende i kam dyshimet me ty (VIDEO)

 Juliana, Atdheut: Ende i kam dyshimet me ty (VIDEO)

Juliana ka biseduar me Atdheun për disa çështje që kanë të bëjnë me ata dhe pëlqimin që kanë shfaqur ndaj njëri-tjetrit.

Ajo në një moment i tha se ndaj tij dyshon për gjërat që ka shprehur ndaj saj.

“Akoma i kam dyshimet edhe për ty, si dhe për shumë gjëra”, ka thënë Juliana.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë./KlanKosova/

Te tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *